Ne implicam.

Noi cei din comunitatea Cetelem ne implicam si ii ajutam pe cei care au nevoie de sustinere

Facem bine impreuna

Sustinem activ programele de protejare a mediului inconjurator si prin parteneriatele pe care le dezvoltam. An de an colaboram cu oameni care ne invata cum sa facem bine pentru sanatatea noastra si a planetei. Ne implicam prin proiectele de responsabilitatea sociala derulate intern, dar si prin asocierea cu organizatii ce lupta pentru cauze sociale si de mediu. De-a lungul timpului, ne-am alaturat initiativelor unor organizatii ca: Let’s Do It, Romania!, Plantam Fapte Bune, Asociatia Casiopeea, Ateliere Fara Frontiere, Inima Copiilor, ATCA, Casa Valentina sau Star of Hope.

Let's Do It, Romania!

Grija echipelor Let’s Do It, Romania! fata de comunitate si fata de curatenia mediului in care traim ne-a inspirat sa ne alaturam demersului lor si sa facem parte din schimbarea in bine.

Pe langa sponsorizarea oferita, de doi ani de zile ne implicam activ in actiunile organizatiei, incurajand si angajatii nostri sa sustina viziunea unei tari cu 0 deseuri. In actiunea din toamna trecuta, cu ocazia Zilei de Curatenie Nationala, 21 dintre colegii nostri impreuna cu voluntarii Let’s Do It, Romania!, au reusit sa stranga peste 450.000 de saci de deseuri din diferite regiuni ale tarii.

Afla mai multe despre actiunile Let’s Do It, Romania!, una dintre cele mai ambitioase miscari civice din Romania.

Plantam Fapte Bune

Preocuparea noastra fata de starea padurilor din Romania ne-a indemnat sa ne alaturam initiativei nationale de impadurire „Plantam fapte bune in Romania”.

In 2018, impreuna cu Asociatia Plantam Fapte Bune in Romania, am reusit sa plantam 500 de arbori in zona Topoloveni din judetul Arges si astfel sa sustinem activ efortul de reimpadurire a tarii.

Plantam Fapte Bune ne invata cum putem contribui la reimpadurirea Romaniei.

Asociatia Casiopeea

Ne-am alaturat eforturilor Asociatiei Casiopeea de a sustine pacientele si supravietuitoarele cancerului la san. De data asta, implicarea noastra a insemnat activitate fizica si donarea de aparatura medicala.

In 2018, voluntarii Cetelem s-au inscris la cursele organizate de Asociatia Casiopeea MARS si CROS si au facut miscare pentru cauza supravietuitoarelor cancerului la san. Taxele de participare au fost directionate catre achizitia a 150 de proteze de san.

Afla cum te poti implica si tu in actiunile Asociatiei Casiopeea!

Ateliere Fara Frontiere

Credem in misiunea asociatiei Ateliere Fara Frontiere (AFF) si ii sustinem in lupta lor impotriva risipei si poluarii si pentru integrarea sociala si profesionala a persoanelor defavorizate.

Astfel ca in 2018, voluntarii Cetelem alaturi de familiile lor au participat cu bucurie la ridicarea unui loc de joaca pentru copii in curtea fermei certificate ecologic Bio&co din satul Ciocanari, Dambovita.

Cutia faptelor bune

Atunci cand nu ne alaturam vreunei initiative sociale, facem tot posibilul sa ne implicam in interiorul companiei. Un asemenea proiect a fost Cutia Faptelor Bune din aprilie 2019.

Campania noastra interna de donatii a insemnat strangerea de jucarii si carti pentru a aduce bucurie copiilor din centrele de copii defavorizati.

Campanii de donatii

Profitam de ocaziile de a face bine si facem tot posibilul sa contribuim cu orice fel de ajutor care sa sustina activitatea organizatiilor. Iar de multe ori, acest ajutor vine sub forma de donatii.

Cu sprijinul unor organizatii ca Inima Copiilor, Autism Voice si Casa Valentina, de Paste si de Craciun am donat pachete cu jucarii, mancare, produse sanitare si medicale copiilor care au cea mai mare nevoie de ele.

Star of Hope

Programele fundatiei Star of Hope ne-au oferit de-a lungul timpului sansa da a ne implica in actiuni sociale diverse. Aceste programe aduc o imbunatatire reala a calitatii vietii copiilor cu dizabilitati si a celor din medii defavorizate.

Am inceput in 2013 cu participarea la renovarea centrului de zi Star of Hope - Steaua Sperantei Pantelimon, Ilfov. Am continuat in prima parte a anului 2019 cu 2 evenimente la care angajatii nostri s-au inscris ca voluntari: un atelier educativ de reciclare creativa si o vizita a copiilor de la centru la Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti.

Citeste mai mult despre activitatea Star of Hope si implica-te!