O banca responsabila si implicata

Ne implicam activ in programe de responsabilitate sociala iar protejarea mediului este una din prioritatile noaste. Prin actiuni proprii si parteneriate responsabile, intarim misiunea BNP Paribas in lume, prin sucursala Cetelem: investitii cu impact pozitiv asupra mediului. BNP Paribas, banca cu zero amprenta de carbon, a lansat in 2018 platforma sociala ClimateSeed, care faciliteaza accesul companiilor la actiuni voluntare prin care isi pot anula propria amprenta de carbon. Platforma reinvesteste 100% din profituri pentru dezvoltare si sustinerea proiectelor inscrise.

La Cetelem, prin Creditul Verde, finantam responsabil proiecte care au grija de sanatatea mediului, cu dobanda avantajoasa, mai mica decat oferta standard.

130 copaci salvati prin reciclarea a 7t de hartie in 2018. Oferim o "gura de aer" planetei prin actiunile de zi cu zi pe care alegem sa le facem.

500 de copaci plantati in 2019. Traim intr-o comunitate unita, ecologica si ne implicam in actiuni ce contribuie la imbunatatirea aerului pe care il respiram.

-35% consum de energie, -11% consum de apa si zero plastic in 2019. Positive Impact incepe cu noi, prin angajamentul Cetelem pentru reducerea amprentei de carbon.

Economisim

130

copaci salvati prin reciclarea a 7t de hartie in 2018

Plantam

500

arbori plantati in 2019

Ne implicam

-35%

consum de energie in 2019