Finantam responsabil.

La Cetelem, finantam credite responsabile pentru produse prietenoase cu mediul

Impreuna, prin Creditul Verde

Ne propunem ca prin actiunile proprii sa intarim misiunea Cetelem in Romania. Dar vrem sa facem acest lucru si prin parteneriate responsabile sau prin investitii cu impact pozitiv asupra mediului. Prin Creditul Verde de la Cetelem propunem produse financiare si oferte de finantare pentru produse prietenoase cu mediul.

Electrocasnice A +++

Din Clasa A+++ de consum energetic fac parte cele mai eficiente si economice aparate electronice si electrocasnice mici sau mari pentru casa. Ele ne ajuta sa facem economii substantiale la curent si sa reducem impactul asupra mediului. Din magazinul online CEZ poti cumpara electronice si electrocasnice cu consum redus de energie, cu rate fixe si dobanda avantajoasa, prin oferta de creditare Cetelem. Si mai mult, daca esti abonat CEZ si alegi sa platesti factura cu cardul de credit Cetelem, primesti bani inapoi pe cardul tau. Beneficiezi deci de dubla economie: si la produse, si la factura!

Mijloace de transport economice

Autoturismul personal sau de serviciu poate fi si electric sau hibrid, ce nu lasa in urma noxe care polueaza aerul respirat si nu afecteaza stratul de ozon atat de pretios pentru sanatatea planetei. Oferta Cetelem pentru autoturisme ECO beneficiaza de dobanzi de la 5,9% si de finantare prin programele pentru autoturisme hibride, hibride plug-in si electrice.

Iar mijloacele alternative de transport ne ajuta nu numai sa economisim banii de combustibil, dar mai ales sa contribuim la reducerea amprentei de carbon. In plus, ne fac sa aratam bine!
Cu Cetelem iti poti cumpara o bicicleta Pegas prin Creditul Verde Cetelem, in rate fixe si cu o dobanda avantajoasa, de la 9,8%.

Cu cardul de credit Cetelem, poti beneficia de oferta de biciclete si trotinete electrice ale producatorului craiovean E-Twow, cu dobanda avantajoasa.

Solutii sustenabile pentru o casa ECO

In locul materialelor clasice si mai poluante de constructie, izolare sau de incalzire, poti alege o solutie eficienta, prietenoasa cu mediul si cu bugetul familiei. Lemnul pentru constructie, o centrala electrica cu celule fotovoltaice pentru captarea energiei si pentru incalzire. Creditul Verde de la Cetelem te ajuta sa poti cumpara rapid tot ce ai nevoie, cu dobanda avantajoasa de la 9,8%, fara comisioane si fara garantii.