Caută

Modalitati de plata a ratei pentru creditul Cetelem

Iti punem la dispozitie mai multe modalitati prin care poti plati rata creditului tau Cetelem. Astfel, vei putea face plata la timp, in siguranta, rapid si cat mai confortabil, luna de luna.

1

Plata prin transfer bancar

Cu ajutorul aplicatiilor online partenere sau direct din contul tau Cetelem.

Plata online prin
transfer bancar

Poti face transfer bancar prin servicii de internet banking (sau ordin de plata prin banca unde ai cont curent). Te rugam ca atunci cand faci transferul sa mentionezi urmatoarele detalii:

Detalii beneficiar: BNP PARIBAS PF, IBAN beneficiar RO36 RNCB 0072 0015 6787 0037, deschis la BCR Sector 1, CUI 38627806.
Detalii de plata: numar de contract (42**), numele, prenumele si CNP-ul titularului contractului de credit. Important: aceste informatii sunt necesare pentru ca plata sa fie inregistrata corect!
Transferul sau inregistrarea ordinului de plata pot dura pana la 3 zile lucratoare.

Unde gasesti numarul de contract (42**) si codul de bare?

Daca ai un card de credit Cetelem, gasesti numarul de contract si codul de bare in extrasul lunar de card accesand Client Cetelem sau in scrisoarea de bun venit care a insotit cardul.

Daca ai un credit de nevoi personale, gasesti numarul de contract in aplicatia Client Cetelem sau pe cardul de plata a ratelor din scrisoarea de bun venit primita odata cu aprobarea creditului. De asemenea, il mai gasesti in exemplarul tau de contract de credit.


Platesti online mai usor folosind sabloanele de plata din aplicatiile BCR, ING sau UniCredit Bank, sau numerar prin aparatele multifunctionale BCR sau UniCredit Bank.

Afla aici cum platesti prin “Sablon Cetelem credit 42” din aplicatia George sau prin multifunctionalele BCR.

Afla aici cum platesti prin sablonul “BNP Paribas – Cetelem” din ING Home’Bank.

Afla aici cum platesti prin aplicatia internet banking UniCredit Bank sau prin multifunctionalele UniCredit Bank.

Plata automata prin
facilitatea Direct Debit

Direct Debit este un serviciu prin care iti mandatezi banca la care ai un cont deschis sa plateasca automat ratele creditelor tale, chiar la datele de scadenta ale acestora, catre Cetelem.

Cum procedezi: activeaza serviciul Direct Debit o singura data in punctele de lucru Cetelem, din aplicatia de internet banking a bancii unde primesti salariul sau direct in agentia bancii tale. Plata se va face automat in fiecare luna, la data aleasa.

Ce beneficii ai:

  • Economie de timp. Nu mai faci drumuri catre puncte de plata si nici nu mai accesezi alte aplicatii online sau pe mobil, coduri pin si dispozitive token.
  • Platesti in siguranta. Direct Debit plateste automat fiecare rata pentru tine, in fiecare luna, la fel de sigur ca orice transfer bancar. Tot ce trebuie sa faci e sa te asiguri ca la scadenta ai banii in cont.

Mai multe detalii referitoare la facilitatea Direct Debit Cetelem, gasesti aici.

Plata online
prin aplicatia PAGO

Cum platesti prin PAGO? Este simplu si foarte comod:

Descarca aplicatia Pago si instaleaz-o pe telefonul tau mobil
Cauta Cetelem in lista de furnizori si selecteaza-l (dupa prima selectare el va ramane salvat)
Scaneaza codul de bare folosind camera telefonului, introdu suma de plata si alege cardul cu care vrei sa platesti

Transferul poate dura pana la 3 zile lucratoare.

Afla cum sa folosesti aplicatia PAGO pentru a-ti plati ratele si din tutorialul video de aici, pas cu pas.

2

Plata numerar

Poti achita cash, in multiple locuri, ca sa gasesti cea mai buna varianta pentru tine.

In punctele de lucru
Cetelem

Cu actul de identitate al platitorului declarat, impreuna cu unul dintre urmatoarele: codul de bare de pe cardul de plata, contractul de credit, extrasul de card, SMS-ul de plata sau chitante anterioare; transferul se realizeaza in cel mai scurt timp, in aceeasi zi.

Puncte Cetelem

La punctele de incasare PayPoint

Pentru plati de cel mult 5.000 lei pe tranzactie. Cu codul de bare de pe contractul de credit sau de pe extrasul de card ori de pe cardul de plata, pentru a fi scanat; transferul se realizeaza in cel mai scurt timp, in aceeasi zi.

Puncte PayPoint

La Statiile de Plata
SelfPay

Pentru plati de cel mult 5.000 lei pe tranzactie si de cel mult 10.000 lei pe zi. Cu codul de bare de pe contractul de credit sau de pe extrasul de card ori de pe cardul de plata, pentru a fi scanat; transferul se realizeaza in cel mai scurt timp, in aceeasi zi.

Afla din tutorialul video de aici cum folosesti Statiile de Plata SelfPay pentru a-ti plati ratele.

Statii SelfPay

Gaseste punctul de plata Cetelem cel mai apropiat de locatia ta

Pentru a gasi cele mai apropiate puncte de plata Cetelem sau din reteaua noastra de parteneri, trebuie sa permiti folosirea locatiei tale de pe dispozitivul cu care accesezi aceasta pagina. Astfel, in functie de locatia ta, harta iti va indica cele mai apropiate puncte de plata. Daca in apropierea locatiei tale harta nu afiseaza niciun punct de plata, te rugam sa maresti raza de cautare folosind butonul “+” de pe harta. Pentru a gasi puncte de plata Cetelem din alt oras, te rugam sa introduci numele orasului si sa selectezi unul sau mai multi parteneri. Daca ai nevoie si de alte servicii, selecteaza-le pe cele de care ai nevoie.

Aplicatia gratuita Client Cetelem

Afli lunar care este situatia contului tau si cat ai de platit din aplicatia gratuita Client Cetelem, un spatiu online securizat, dedicat exclusiv clientilor Cetelem.

Cum te ajuta Client Cetelem?

  • Ai acces la contractele tale de credit
  • Verifici minimul de plata, rata creditului tau si ziua scadenta

In plus, daca ai si un card de cumparaturi Cetelem, iti poti verifica oricand extrasul de cont al cardului si poti transfera bani din contul de card in alt cont bancar personal. Tot aici gasesti informatiile necesare pentru plata ratei: numarul de dosar si codul de bare. Ai nevoie de ele atunci cand iti platesti rata, altfel aceasta nu se va inregistra corect!

Cum accesezi aplicatia Client Cetelem? O gasesti deasupra meniului principal al site-ului, si o accesezi folosind CNP-ul tau si codul primit prin SMS pe numarul de telefon declarat la incheierea contractului. Sau, o poti accesa direct de aici.

Acceseaza Client Cetelem

Contact

Relatii clienti
(daca sunteti deja clientul nostru)