Pentru un credit suna la:
021 305 12 41

Contactless

Te grăbești când plătești?

Descoperă o soluție de plată de ultimă generație, adaptată ritmului tău, care îți permite să efectuezi tranzacții rapid și în siguranță, fără a da cardul din mână!

Tehnologia Contactless folosește un microcip și o antenă radio încorporate în cardul de credit, care permit efectuarea rapidă și sigura a plăților la comercianți, fără a da cardul din mână.

Cardurile cu facilitatea Contactless emise de Cetelem și MasterCard pot fi folosite oriunde în lume, în peste 220.000 de locații. Pentru cumpărăturile mici, de până la 100 lei, nu este necesar să introduci codul PIN. Pentru plăți mai mari de 100 lei introducerea codului PIN este obligatorie. În cazul în care facilitatea Contactless nu este disponibilă la comerciant, poți plăti în mod tradițional cu cardul.

Atenţie! Din motive de siguranţă facilitatea contactless este activă doar după realizarea unei prime tranzacţii finalizate prin introducerea codului PIN. Această tranzacţie poate fi o retragere de numerar de la orice bancomat sau o cumpărătură. Cumpărăturile ulterioare vor putea fi realizate utilizând facilitatea Contactless. Această condiţie se aplică cardurilor nou emise precum şi reînnoirilor ulterioare.

Pentru a face o tranzacție Contactless, trebuie să-l apropii cardul de dispozitivul Contactless.

Informațiile privind plata sunt transmise prin unde radio in vederea finalizarii tranzacției. Confirmarea plății este data de semnalizarea sonora și luminoasă la nivelul dispozitivului Contactless. Cumpărăturile Contactless vor fi evidentitate în extrasul de cont lunar, exact ca orice tranzacție efectuată cu cardul tau in mod traditional.

 

 

Tehnologia Contactless este una dintre cele mai sigure modalități de plată cu cardul, folosind un tip de criptare a informațiilor care elimină riscul plăților accidentale.

  • Tranzactii mult mai rapide
  • Tu deții controlul asupra cardului - în momentul plății, nu dai cardul din mână.
  • Fără plăți accidentale - chiar și în cazul în care apropii cardul de mai multe ori de dispozitiv, plata se înregistrează o singură dată.

Contact

Informatii carduri gasiti la:

tel: 021.306.06.00
      021.305.12.21
      0374.500.011

E-mail:
relatii.clienti@cetelem.ro

Ai intrebari - acceseaza pagina de contact.