Pentru asistenţă sună-ne la:
021 305 12 00

Contactless

Te grăbești când plătești?

Descoperă o soluție de plată de ultimă generație, adaptată ritmului tău, care îți permite să efectuezi tranzacții rapid și în siguranță, fără a da cardul din mână!

Tehnologia Contactless folosește un microcip și o antenă radio încorporate în cardul de credit, care permit efectuarea rapidă și sigura a plăților la comercianți, fără a da cardul din mână.

Cardurile cu facilitatea Contactless emise de Cetelem și MasterCard pot fi folosite oriunde în lume, în peste 220.000 de locații. Soluția vizează cumpărăturile de mică valoare la comercianți precum: fast-food, farmacii, benzinării, autostrăzi, chioșcuri de ziare, transport public, supermarket etc., locații aglomerate, unde tu ai nevoie sa plătești rapid.Pentru cumpărăturile mici, de până la 100 lei, nu este necesar să introduceți codul PIN. Pentru plăți mai mari de 100 lei introducerea codului PIN este obligatorie. În cazul în care facilitatea Contactless nu este disponibilă la comerciant, poți plăti în mod tradițional cu cardul tău.

 

 

Pentru a face o tranzacție cu cardul tău prevazut cu facilitatea Contactless, trebuie să-l apropii de dispozitivul special până la o distanță de aproximativ 4 cm.

În momentul în care cardul este apropiat de dispozitivul Contactless,informațiile privind plata sunt transmise prin unde radio,pentru finalizarea tranzacției. Confirmarea plății este data de semnalizarea sonora și luminoasă la nivelul dispozitivului Contactless.Cumpărăturile achitate cu Contactless vor fi aflate în extrasul tău de cont lunar, exact ca orice tranzacție efectuată cu cardul tau.

 

 

Tehnologia Contactless este una dintre cele mai sigure modalități de plată cu cardul, folosind un tip de criptare a informațiilor care elimină riscul plăților accidentale.

  • Tu deții controlul asupra cardului - în momentul plății, nu dai cardul din mână.
  • Fără plăți accidentale - chiar și în cazul în care apropii cardul de mai multe ori de dispozitiv, plata se înregistrează o singură dată.

 

 

Contact

Informatii carduri gasiti la:

tel: 021.306.06.00
      021.305.12.21
      0374.500.011

E-mail:
relatii.clienti@cetelem.ro

Ai intrebari - acceseaza pagina de contact.

Contact