Pentru un credit suna la:
021 305 12 41

Etapele înregistrării cardului in 3D-Secure

Etapele înregistrării cardului în 3D-Secure:

  • Pentru înregistrarea în serviciul 3D-Secure trebuie să completezi formularul de aderare pe care il găsesti în orice punct de lucru CETELEM.
  • Formularul poate fi descărcat şi de aici.
  • După depunerea formularului de înregistrare în orice punct de lucru ( formular ce trebuie semnat în faţa ofiţerului Cetelem), veţi primi un SMS de confirmare a procesării cererii de înrolare în serviciului 3D-Secure. 

În cazul contractelor încheiate după luna martie 2014, nu mai este nevoie de completarea formularului. Activarea 3D-Secure se face automat de către un operator, apelând unul dintre numerele de telefon de contact.

 

Modalitate functionare parola dinamica 3D Secure

  • Pe website-urile comerciantilor ce afiseaza sigla “MasterCard SecureCode”, vi se va cere o parola de confirmare a tranzactiei pe care doriti sa o efectuati;

 

  • Vechea dumneavoastra parola 3D Secure va fi inlocuita cu o parola dinamica (One Time Password) care se modifica la fiecare tranzactie efectuata online. Aceasta este unica si este valida o singura data, doar pentru tranzactia online pentru care a fost generata (la fiecare tranzactie pe care o veti efectua, veti primi o noua parola). Parola o veti primi prin SMS, la numarul de telefon mobil care figureaza in bazele de date Cetelem. In cazul in care nu primiti parola, va rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 021.305.12.21 pentru a confirma/actualiza numarul de telefon mobil;

 

  • Parola primita este valabila 10 minute. Dupa acest timp, o noua parola va fi generata si trimisa prin SMS.

 

 

 

FAQ - intrebari frecvente

Află mai multe

Contact

Informatii carduri gasiti la:

tel: 021.306.06.00
      021.305.12.21
      0374.500.011

E-mail:
relatii.clienti@cetelem.ro

Ai intrebari - acceseaza pagina de contact.